De oud-spelers uit de jaren 2000 van SK Aaigem brengen zondag de sfeer van weleer terug naar de Langemunt.
Volledig scherm
De oud-spelers uit de jaren 2000 van SK Aaigem brengen zondag de sfeer van weleer terug naar de Langemunt. © RV

Voetbalclub SK Aaigem viert 50 (+1) jaar met spektakelmatch tussen oud-spelers: “We zoeken nog een keeper, maar extra spelers zijn eveneens nog welkom”

AaigemOp zondag 27 maart viert men langs de Langemunt in Aaigem de vijftigste verjaardag van de club en de 25ste verjaardag van de heropgestarte jeugdwerking. “In totaal blazen we dus 75 kaarsjes uit.”

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. “Een Turk die ‘Den Trappist’ uitbaat? Mensen verwachten dat niet”: broers Mehmed en Ramazan baten elk een succesvol oer-Vlaams café in Ninove uit
  PREMIUM

  “Een Turk die ‘Den Trappist’ uitbaat? Mensen verwachten dat niet”: broers Mehmed en Ramazan baten elk een succesvol oer-Vlaams café in Ninove uit

  Mehmed (55) en Ramazan (52) Cirpi waren 7 en 3,5 toen ze van Turkije naar Ninove kwamen, en ze zijn er niet meer weggegaan. Allebei baten ze een bekend café uit in het Ninoofse stadscentrum: Mehmed café Nostalgie in de Geraardsbergsestraat en Ramazan café Den Trappist op de Graanmarkt. Wij spraken met hen over hoe hun ouders in Ninove belandden, over hoe ze van jongs af aan in de horeca terechtkwamen, over de veranderde samenleving, en over hun grote liefde voor de wortelstad.
  Ninove