De leiding van meisjeschiro Klim Op en jongenschiro Jospaai poseren fier voor hun nieuwe thuis.
Volledig scherm
De leiding van meisjeschiro Klim Op en jongenschiro Jospaai poseren fier voor hun nieuwe thuis. © Koen Moreau

VIDEO. Na 10 jaar wachten: vreugdedans bij Chiromeisjes en -jongens voor inhuldiging splinternieuwe jeugdontmoetingscentrum

Onder een stralend zonnetje hielden de Chiroleden van Aaigem zondagochtend een dansje om de inhuldiging van hun nieuwe gebouw naast het voetbalveld te vieren.

0 reacties

 1. Marie-Hélène Verlinden kijkt na vier jaar Amerika enorm uit naar terugkeer in de Liga: “Ik ben op en top gemotiveerd”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Ma­rie-Hélè­ne Verlinden kijkt na vier jaar Amerika enorm uit naar terugkeer in de Liga: “Ik ben op en top gemoti­veerd”

  Doordat de kloof met de huidige nummer zeven in het klassement, Antwerpen, intussen al acht punten bedraagt, heeft Saturnus Michelbeke dit seizoen nog maar weinig te winnen of te verliezen. Na zes verliesbeurten op rij krijgt het team van coach Frankart zaterdagavond dé kans om eindelijk nog eens een driepunter te pakken. Rode lantaarn Tchalou komt immers op bezoek in sporthal Averbo. De Walen wonnen nog geen enkele wedstrijd tot nog toe. “Nu moet het echt wel gebeuren”, klinkt het bij meerdere speelsters.
 2. Stevige prijsverhoging door start van gewogen afvalophaling: op welke kortingen heb jij recht?
  PREMIUM
  Regio

  Stevige prijsverho­ging door start van gewogen afvalopha­ling: op welke kortingen heb jij recht?

  Meteen na het paasweekend wordt in negen ILvA-gemeenten het opgehaalde afval gewogen en per kilogram aangerekend. Tegen oktober 2021 is dat in alle 16 steden en gemeenten waar ILvA het afval ophaalt het geval. De impact op de kostprijs, naar schatting al snel 20% meer, wordt overal geminimaliseerd en zal individueel sterk verschillen. Om de bittere pil te verzachten maakten zowat alle steden en gemeenten een eigen reglement met kortingen. Wij maakten een overzicht.
 1. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len

 2. Remmen van vrachtwagen begeven het op een wel heel slecht moment
  Play

  Remmen van vrachtwa­gen begeven het op een wel heel slecht moment