De politie is een onderzoek gestart.
Volledig scherm
De politie is een onderzoek gestart. © Koen Moreau

Vandalen laten pony’s ontsnappen in Ratmolenstraat

AaigemVandalen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag twee pony’s laten ontsnappen in de Ratmolenstraat in Aaigem.

 1. Fietswinkels draaien op volle toeren maar fabrikanten kunnen niet volgen: “De voorraden voor specifieke fietsen en onderdelen zijn uitgeput”
  Oordegem

  Fietswin­kels draaien op volle toeren maar fabrikan­ten kunnen niet volgen: “De voorraden voor specifieke fietsen en onderdelen zijn uitgeput”

  Gunther Schollaert van fietsen Schollaert langs de Grote Steenweg in Oordegem draait al maanden overuren. “De vraag naar fietsen is door Corona geëxplodeerd. Na de lockdown van vorig jaar verkochten we tot 30% meer en vandaag is dat nog steeds ongeveer 20% meer. We verkopen nu op een winterdag evenveel als op een goede zomerdag”, vertelt hij. Keerzijde van de medaille is dat de leveranciers de enorme vraag niet kunnen bijhouden.
 2. Nog zeker 4 weken verminderde waterdruk na beschadiging hoofdleiding: "Nieuwe leiding moet 26 meter onder de treinsporen komen”
  Erpe-Mere

  Nog zeker 4 weken verminder­de waterdruk na beschadi­ging hoofdlei­ding: "Nieuwe leiding moet 26 meter onder de treinspo­ren komen”

  Inwoners van Erpe-Mere in de ruime omgeving van de werf van de spoorwegbrug op de grens van Erondegem en Ottergem zullen het nog een viertal weken met een sterk verlaagde druk op de waterleiding moeten stellen. “De huidige situatie is het beste wat we kunnen doen in afwachting van de plaatsing van een nieuwe leiding onder de treinsporen aan de spoorwegbrug”, vertelt Bruno Pessendorffer van Farys.
 1. Ex-renster Tara Gins getuigt over hoe ze werd geweigerd als ploegleidster na ‘ongepaste’ foto: “Een ouder dreigde ermee naar sponsors te stappen”
  PREMIUM
  54

  Ex-ren­ster Tara Gins getuigt over hoe ze werd geweigerd als ploegleid­ster na ‘ongepaste’ foto: “Een ouder dreigde ermee naar sponsors te stappen”

  Ex-renster Tara Gins (30) zag het al helemaal voor zich. Ze zou dit seizoen normaal aan de slag gaan als ploegleidster bij een niet nader genoemd mannelijk beloften- en eliteteam. Maar dat was buiten een ouder gerekend van een van de renners. Die dreigde om met een fotoshoot uit het verleden richting de sponsors te stappen, de ploeg zwichtte onder de druk en Tara kreeg de job niet. “Mijn kansen worden ontnomen door eikels die dubbele standaarden hanteren”, zegt ze.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken