Vanaf de tweede helft van april kan je H2 waterstof tanken bij DATS24 langs de Gentsesteenweg in Erpe.
Volledig scherm
Vanaf de tweede helft van april kan je H2 waterstof tanken bij DATS24 langs de Gentsesteenweg in Erpe. © Koen Moreau

Vanaf april brandstof van de toekomst tanken in Erpe-Mere: DATS24 opent pomp voor H2 waterstof

ErpeVergeet CNG of Compressed Natural Gas, benzine en diesel. Elektrische stroom wek je milieuvriendelijker op met het uitstootvrije waterstofgas. Dat is de reden waarom DATS24, de brandstofleverancier van de Colruyt-groep, het vanaf de tweede helft van april mogelijk maakt om waterstof te tanken langs de Gentsesteenweg N9 in Erpe.

 1. Auto's op waterstof zijn de toekomst. Onze beursexpert legt uit hoe je er geld mee kan verdienen: "Zeker niet voor hartlijders"
  PREMIUM

  Auto's op waterstof zijn de toekomst. Onze beursex­pert legt uit hoe je er geld mee kan verdienen: "Zeker niet voor hartlij­ders"

  Uitstekende beleggers die niet vies zijn van wat risico kijken niet te veel achteruit. Ze kijken vooruit. Ze zijn voortdurend op zoek naar trends die zich aandienen en waaraan ondernemingen veel geld kunnen verdienen. Beursexpert Pascal Paepen duidt die trends voor ons. Vandaag heeft hij het over het potentieel van auto’s op waterstof. “Ook beleidsmakers geloven meer en meer in een toekomst op waterstof.” Is het nu het ideale moment om erin te investeren?
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. Enkele uren na zware brand bij firma D’Hoker blijft nog amper iets over van familiebedrijf van generaties: “Vader probeerde nog spullen te redden, maar vlammen grepen snel om zich heen”
  PREMIUM
  Mere

  Enkele uren na zware brand bij firma D’Hoker blijft nog amper iets over van familiebe­drijf van generaties: “Vader probeerde nog spullen te redden, maar vlammen grepen snel om zich heen”

  Een hoop bakstenen, isolatie en verwrongen en deels gesmolten machines. Dat is het enige dat overblijft na de zware brand die woensdagmiddag woedde bij tuinbouwmachines D’Hoker in de Bosstraat in Mere. “Mijn vader heeft nog geprobeerd spullen in veiligheid te brengen”, vertelt zoon Jeroen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. Rijden we binnenkort met zijn allen op waterstof? “Je kan er zelfs al eentje kopen”, zegt onze auto-expert
  PREMIUM

  Rijden we binnenkort met zijn allen op waterstof? “Je kan er zelfs al eentje kopen”, zegt onze au­to-ex­pert

  De elektrische auto of ‘EV’ wordt beschouwd als de meest milieuvriendelijke manier van autorijden omdat hij een zogenaamde ‘nulemissie’ heeft: geen reststoffen uit de uitlaatpijp. Maar hij is niet alleen. Ook de waterstofauto stoot niets uit dat schadelijk is. Utopie of dichterbij dan je denkt? Onze auto-expert Joost Bolle informeert je in zes vragen en evenveel antwoorden.