Robby Derijck van bowling The Pinz in Erondegem heeft er een druk weekend opzitten.
Volledig scherm
Robby Derijck van bowling The Pinz in Erondegem heeft er een druk weekend opzitten. © Koen Moreau

Uitbater bowlingzaak The Pinz na heropening: “Moe en voldaan, maar bang voor toekomst”

ErondegemDe verplichte sluiting van onder meer binnenspeeltuinen en bowlingszaken als onderdeel van de coronamaatregelen zit er sinds dit weekend op. “De willekeur van de beslissingen begrijp ik nog steeds niet, maar in tegenstelling tot bij de vorige heropeningen merken we wel dat mensen geen schrik meer hebben en sneller terugkomen.”

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.