Immo De Ras en Ramen De Boever stuurde piloten Benjamin De Cock, Jurgen Gulicher, Tom De Boever en Koen De Mulder het circuit van Zolder op.
Volledig scherm
Immo De Ras en Ramen De Boever stuurde piloten Benjamin De Cock, Jurgen Gulicher, Tom De Boever en Koen De Mulder het circuit van Zolder op. © RV

Top20 ondanks aanrijding tijdens eerste deelname Immo De Ras en De Boever Ramen op 24h van Zolder

Erpe/VlierzeleNa een aantal kleinere wedstrijden tekenden Koen De Mulder (44) uit Erpe van Immo De Ras en Tom De Boever (39) uit Vlierzele van ramen De Boever present voor de 24h van Zolder. Een ongeval zorgde er voor dat hun mooie stand deels in rook op ging.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.