Het podium van het clubkampioenschap van TTC Aaigem vlr. Evi Guns (zilver), Brecht Van De Poel (goud) en Arnaud De Vuyst (brons).
Volledig scherm
Het podium van het clubkampioenschap van TTC Aaigem vlr. Evi Guns (zilver), Brecht Van De Poel (goud) en Arnaud De Vuyst (brons). © RV

Tafeltenissclub Aaigem start nieuw seizoen met clubkampioenschappen

AaigemNu er geen coronamaatregelen bij het sporten zijn, werd in Aaigem meteen een tafeltennistornooi georganiseerd voor de leden van de plaatselijke tafeltennisclub.

 1. Brandweerzone Zuid-Oost zoekt nieuwe ambulanciers om zone te versterken: “Uitdagende maar levensbelangrijke job”
  Aalst

  Brandweer­zo­ne Zuid-Oost zoekt nieuwe ambulan­ciers om zone te versterken: “Uitdagende maar levensbe­lang­rij­ke job”

  De brandweerzone Zuid-Oost is op zoek naar vijftien ambulanciers die onmiddellijk kunnen beginnen in de zone. Een structureel tekort is er nog niet, maar de laatste jaren wordt het wel steeds meer een uitdaging voor dringende geneeskundige hulp. “Als ambulancier maak je echt het verschil op het terrein, en dat is zeer belangrijk”, zegt Kris Segerink, Coördinator van Dringende Geneeskundige Hulpverlening.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?