Ook het water moet nu ‘omrijden’ omwille van de werken voor de nieuwe spoorwegbrug tussen Ottergem en Erondegem.
Volledig scherm
Ook het water moet nu ‘omrijden’ omwille van de werken voor de nieuwe spoorwegbrug tussen Ottergem en Erondegem. © Koen Moreau

Sterk verminderde waterdruk nadat heimachine paal dwars door belangrijke waterleiding slaat: "Herstel is niet mogelijk, we proberen de toevoer om te schakelen”

Erpe-MereDe werken voor de nieuwe spoorwegbrug tussen de Kapelhofstraat en Rijkhofstraat op de grens van Erondegem en Ottergem hinderen niet alleen het verkeer. Sinds deze week zijn er ook zware gevolgen voor de watertoevoer in een groot deel van Erpe-Mere en omgeving.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo