Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

STERK! hekelt coronamaatregelen op scholen: “Wereldvreemde beslissing om opvang te schrappen”

Erpe-MereDe gezamenlijke beslissing van alle scholen van Erpe-Mere om na de verstrengde coronamaatregelen de voor- en naschoolse opvang met onmiddellijke ingang vanaf maandag 29 november te schrappen, veroorzaakt flink wat verontwaardiging. “In Aalst slaagt men er in om buiten opvang te organiseren. Waarom kan dat hier niet”, vraagt oppositiepartij STERK! zich af.

  1. Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepenambt definitief in voor werk op geitenboerderij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”
    PREMIUM
    Lede

    Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepen­ambt definitief in voor werk op geitenboer­de­rij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”

    Tijdens de gemeenteraad donderdagavond wordt afscheid genomen van schepen Dirk Rasschaert (57). Die was gedurende zijn volledige politieke loopbaan van 27 jaar onafgebroken schepen. Eerst voor de liberalen en na een korte periode als onafhankelijke sinds 2019 voor de nieuwe politieke beweging De Coöperatie. “Het was afgesproken om anderen een kans te geven en ik heb eerlijk gezegd alles wel wat gezien”, bekent hij.