In samenwerking met het oudercomité werden aan het wijkschooltje van de Sint-Martinusschool in de Zevekootstraat in Erpe nieuwe speeltuigen geplaatst.
Volledig scherm
In samenwerking met het oudercomité werden aan het wijkschooltje van de Sint-Martinusschool in de Zevekootstraat in Erpe nieuwe speeltuigen geplaatst. © Sint-Martinusschool Erpe

Sint-Martinusschool blijft investeren in veiligheid, comfort en spelplezier

ErpeIn samenwerking met het oudercomité onderging de wijkafdeling Zevekootstraat van de Sint-Martinusschool een metamorfose.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. DE OUDSTE BELGEN: Françoise (104) sloeg tijdens WO II op de vlucht: “Toen we terugkeerden, had den Duits al onze worsten opgegeten”
  PREMIUM

  DE OUDSTE BELGEN: Françoise (104) sloeg tijdens WO II op de vlucht: “Toen we terugkeer­den, had den Duits al onze worsten opgegeten”

  Wat was vroeger beter? Welk advies moet de jeugd krijgen? En wat is het geheim om zo oud te worden? Wij vragen het elke week aan de oudste inwoner van een dorp of stad in Vlaanderen, in onze nieuwe reeks ‘De Oudste Belgen’. Françoise Brantegem ruilde vier jaar geleden haar huis in Hillegem voor een kamer in WZC Ter Leen. “Dertig jaar geleden overleed mijn man maar elk dag nog denk ik aan hem. Wij waren zo gelukkig samen", zegt ze.
  Herzele