De leidingploeg van Scouts Kievit Erpe-Mere ziet de nieuwe start aan het oude voetbalplein van KFCO Burst langs de Oudendijk in Burst helemaal zitten.
Volledig scherm
De leidingploeg van Scouts Kievit Erpe-Mere ziet de nieuwe start aan het oude voetbalplein van KFCO Burst langs de Oudendijk in Burst helemaal zitten. © Koen Moreau

Scouts Kievit helemaal klaar voor werkjaar op nieuwe locatie aan voetbalplein KFCO Burst: “Het wordt hier geweldig”

Erpe-MereJongelui uit Erpe-Mere en omgeving kunnen zich wekelijks helemaal uitleven op de nieuwe uitvalsbasis van scoutsgroep Kievit langs de Oudendijk in Burst. De scouts moest plek ruimen op het gemeentelijk domein Steenberg na de promotie van voetbalclub EM-United en de (tijdelijke) verhuis van die club naar het kunstvoetbalveld daar. “Maar ook hier in Burst hebben we alles om ons uit te leven.”

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.