David Mahieu en Reinout De Feyter nemen de zaal en de keuken van De Kleine Waarheid in Bambrugge voor hun rekening.
Volledig scherm
PREMIUM
David Mahieu en Reinout De Feyter nemen de zaal en de keuken van De Kleine Waarheid in Bambrugge voor hun rekening. © Koen Moreau

RESTOTIP. De Kleine Waarheid: een nieuw, fris elan?

Erpe-MereSinds half mei waait er een frisse wind door brasserie/tearoom De Kleine Waarheid met een nieuwe chef aan het fornuis en een vernieuwde menukaart. Heerlijke klassiekers met dagverse producten: wat kan een mens meer wensen op een doordeweekse dag?

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).