Libertine draait volledig op chef Dominique Tondeurs en diens partner Sabine Holvoet die de zaal voor haar rekening neemt.
Volledig scherm
Libertine draait volledig op chef Dominique Tondeurs en diens partner Sabine Holvoet die de zaal voor haar rekening neemt. © Koen Moreau

Restaurant Libertine knalt een jaar na opening Gault& Millau in met 13,5 op 20, behoudt van 12 op 20 voor Het Verschil

Erpe/LedeCulinair genot vlakbij en op amper drie kilometer van het kruispunt Vijfhuizen. Dat is de conclusie in de nieuwste editie van Gault& Millau én een stevige opsteker voor nieuwkomer Libertine van Dominique Tondeurs in Erpe. “Al had ik toch graag nog een half puntje meer dan 13,5/20 gehad”, lacht die.

  1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
    Play

    Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

  2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
    Play

    Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw