Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Recidivist met 70 veroordelingen ziet in beroep gevangenisstraf van 8 jaar verminderd tot 4,5 jaar

Erpe-MereRecidivist Ignas D. uit Erpe-Mere werd op 6 juli vorig jaar veroordeeld in de politierechtbank in Aalst tot een gevangenisstraf van acht jaar, maar kreeg dinsdag in beroep bijna de helft strafvermindering. De rechtbank gaf hem een celstraf van 4,5 jaar effectief. 

 1. Nancy (47) leeft al zeven jaar met de ergste hoofdpijn die er bestaat: “Geregeld gedacht dat ik het niet trok, maar voor mijn dochter en man blijf ik vechten”
  Bambrugge

  Nancy (47) leeft al zeven jaar met de ergste hoofdpijn die er bestaat: “Geregeld gedacht dat ik het niet trok, maar voor mijn dochter en man blijf ik vechten”

  Ongeveer één op duizend mensen lijdt aan clusterhoofdpijn. Een ongelukkig lot waarbij je op totaal onverwachte momenten overvallen wordt door helse hoofdpijn en het voelt alsof je hoofd gaat ontploffen. “Op zo een moment zou je je hoofd tegen de muur slaan uit machteloosheid”, vertelt Nancy Beké uit Bambrugge. Ze schreef haar verhaal neer in een boek.
 2. Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongensgroep Boysband
  Muziek
  1

  Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongens­groep Boysband

  Op 17 oktober viert Wim Leys (45) zijn 20-jarig bestaan in Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere. Voor deze feestelijke gelegenheid kreeg hij sowieso al het gezelschap van Luc Steeno (57) en Davy Gilles (45), maar er was ook sprake van een optreden van een surprise act. De verrassing van de avond werd ondertussen ook bekendgemaakt door de organisatie. Zo maakt Wim dit najaar een eenmalige comeback met Boysband, de jongensgroep waar hij in het verleden lid van was.