BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Politie maakt zich op voor BOB-campagne

De lokale politie van Erpe-Mere en Lede neemt deze winter “net zoals alle voorgaande jaren” opnieuw deel aan de winterBOB.

1 reactie

 • Dirk N.M. Van Caekenberghe

  2 jaar geleden
  Wiskundig gezien zijn twee halve Bob's samen gelijk aan één enkele Bob, maar in de praktijk is dat wel anders.
 1. BELOOFD IS BELOOFD. Komt er een nieuwe sportsite aan Sint-Bavo? Zijn de gemeentediensten beter bereikbaar? En komen er extra maatregelen tegen wateroverlast?
  PREMIUM
  Erpe-Mere

  BELOOFD IS BELOOFD. Komt er een nieuwe sportsite aan Sint-Ba­vo? Zijn de gemeente­dien­sten beter bereikbaar? En komen er extra maatrege­len tegen waterover­last?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren zes beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Erpe-Mere, een gemeente die de voorgaande jaren zwaar investeerde in nieuwe gebouwen voor jeugd, sport, cultuur, veiligheid en onderwijs.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.