Onderzoekers van de coronatestbus van UZ Gent installeerden zich maandagnamiddag op het podium van Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere.
Volledig scherm
Onderzoekers van de coronatestbus van UZ Gent installeerden zich maandagnamiddag op het podium van Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere. © Koen Moreau

Podium Cultuurhuis EMotia even testcentrum voor vertrekkende jeugdbewegingen: Extra zekerheid, maar soms ook dure grap

Erpe-MereHet podium van Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere deed maandagnamiddag dienst als coronatestcentrum voor Chiro Liebel en Chiro Mere. Beide jeugdbewegingen vertrekken woensdag op kamp en sinds deze week adviseert Eerstelijnszone Aalst mensen die niet getest zijn thuis te laten.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).