Zeebaars met risotto, mosselen, champignons, zeevenkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeebaars met risotto, mosselen, champignons, zeevenkel. © mac

Onze culinair recensent test nieuw restaurant Libertine aan Vijfhuizen in Erpe

Drie weken geleden opende aan de Oudenaardsesteenweg in Erpe restaurant Libertine van chef Dominique Tondeurs die tien jaar geleden met Fleur sur L’eau in Dendermonde al de hoogste culinaire toppen scheerde. Dat schept meteen verwachtingen, uiteraard. Krijgen de Vijfhuizen straks een Michelinster?

0 reacties

  1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
    Play

    Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

  2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
    Play

    Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"