Met de foto ‘Enchanted forest' (Betoverd bos) behaalde Kevin De Vree uit Erpe goud in de categorie 'Botanisch' van de Australian Geographic Nature Awards.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de foto ‘Enchanted forest' (Betoverd bos) behaalde Kevin De Vree uit Erpe goud in de categorie 'Botanisch' van de Australian Geographic Nature Awards. © Kevin De Vree

Onderwaterfotograaf uit Erpe pakt goud op Australische natuurwedstrijd: “Drie weken geduld hebben voor de perfecte foto”

ErpeDe liefde voor de onderwaterwereld heeft van biotechnoloog Kevin De Vree (34) uit Erpe de voorbije vijf jaar niet alleen een duikgids en reddingduiker gemaakt. De man legde zich ook toe op fotografie. Op de prestigieuze fotowedstrijd Australian Geographic Nature Awards heeft hij nu goud en zilver gepakt. “Je kunt nu eenmaal niet altijd met je kop onder water zitten.”

 1. De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonderhoud zijn noodzakelijk, maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”
  De Loods

  De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonder­houd zijn noodzake­lijk, maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”

  Een teamleider met een passie voor groenonderhoud, de nodige technische kennis op zak en bovendien sociaalvaardig. Maatwerkbedrijf De Loods zoekt er alvast eentje om zijn team te versterken en zo kwetsbare mensen te helpen hun plek in de maatschappij opnieuw te veroveren. Jouw taken? Een team van zes leiden, zelf ook de handen uit de mouwen willen steken en jouw passie en kennis overdragen.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica