Matisse (13) en Emile (10) namen voor het eerst deel aan de Bike and Run Memorial ter nagedachtenis aan hun in 2017 overleden vader Kevin Rottiers.
Volledig scherm
Matisse (13) en Emile (10) namen voor het eerst deel aan de Bike and Run Memorial ter nagedachtenis aan hun in 2017 overleden vader Kevin Rottiers. © Gina De Brouwer

Ondanks regen 115 duo’s voor vijfde Bike and Run van ‘Bust ee Dust’, ook zoontjes overleden Kevin Rottiers aan de start

BurstNa een tijdrit wegens corona vorig jaar verliep de vijfde editie van de Bike and Run ter gelegenheid van de stationskermis in Burst zaterdagnamiddag toch iets gewoner. “We kregen bij de jeugd 15 duo’s en bij de volwassenen 100 duo’s aan de start.”

  1. Jonge papa kreeg twee dagen voor zijn dood te horen dat hij ongeneeslijk ziek was: “En het eerste wat hij tegen ons zei, was ‘sorry’”
    PREMIUM
    Aalst

    Jonge papa kreeg twee dagen voor zijn dood te horen dat hij ongenees­lijk ziek was: “En het eerste wat hij tegen ons zei, was ‘sorry’”

    Gert Van Melkebeke (35) wist amper twee dagen dat hij aan een zeldzame en ongeneeslijke hartkanker leed, toen de carnavalist en kersverse papa zondag overleed. Hij laat een pasgeboren dochtertje, een pluszoon en een verloofde achter. “Toen hij in januari met een ontsteking in het ziekenhuis lag, hebben ze hem binnenstebuiten gekeerd, maar op al die scans niets gevonden”, getuigt die laatste.