De gevel van het Molenhof aan kinderdagverblijf 't Achtertuintje - El Niño in de Molenstraat in Erpe werd vrijdag instabiel door het plaatsen van een regenwaterput op de binnenkoer.
Volledig scherm
De gevel van het Molenhof aan kinderdagverblijf 't Achtertuintje - El Niño in de Molenstraat in Erpe werd vrijdag instabiel door het plaatsen van een regenwaterput op de binnenkoer. © Koen Moreau

Noodoplossing voor 30 kinderopvangplaatsen na verzakking door plaatsing regenput

ErpeDoor een verzakking die vrijdagavond ontstond door het plaatsen van een regenput bij de buren is een deel van kinderdagverblijf ‘t Achtertuintje - El Niño aan het Molenhof in de Molenstraat in Erpe onbruikbaar.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?