De moni's van speelplein Tweeper in Erpe-Mere kregen fijne attenties van gemeente, kinderen en ouders.
Volledig scherm
De moni's van speelplein Tweeper in Erpe-Mere kregen fijne attenties van gemeente, kinderen en ouders. © Koen Moreau

Monitoren speelplein Tweeper een ‘meloen’ keer bedankt met tekeningen, snoepjes, ontbijt en pretpakket

Erpe-MereDe ‘dag van de speelpleinanimator’ raakt meer en meer ingeburgerd. Daardoor kregen de moni’s van speelplein Tweeper in Erpe-Mere niet alleen een attentie van de gemeente, maar ook van de kinderen en ouders.

 1. Bar Gidon, waar supporters van Evenepoel thuis zijn: “Remco een dikkenek? Helemaal niet waar. Hij zegt wat hij denkt, maar er is een groot verschil”
  PREMIUM
  Geraardsbergen

  Bar Gidon, waar supporters van Evenepoel thuis zijn: “Remco een dikkenek? Helemaal niet waar. Hij zegt wat hij denkt, maar er is een groot verschil”

  Zaterdag rond 17.30 uur, na aankomst van de voorlaatste rit van de Vuelta, pas dan weten we of Remco Evenepoel de rode leiderstrui meebrengt naar zijn supporterslokaal Bar Gidon in Geraardsbergen. “Het enthousiasme mag gerust wat aanwakkeren. Als de Rode Duivels een EK of WK spelen, hangt het vol Belgische driekleuren. Wel, laat nu de straten maar rood kleuren voor Remco", zegt uitbater Fredje Penne.
 2. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.