De buren van de Lange Nieuwstraat en omliggende straten in Erondegem zien de komst van Albert Heijn helemaal niet zitten.
Volledig scherm
De buren van de Lange Nieuwstraat en omliggende straten in Erondegem zien de komst van Albert Heijn helemaal niet zitten. © Koen Moreau

Mogelijke komst Albert Heijn wordt niet alleen op applaus onthaald: “Duizendtal extra wagens per dag door centrum vormen aanslag op leefbaarheid”

ErondegemDe buren van de heel erg ruime omgeving van de door Albert Heijn gegeerde locatie langs de Gentsesteenweg in Erondegem zien de komst van de keten niet zitten. “Het is naïef te denken dat klanten en leveranciers netjes langs de Vijfhuizen zullen rondrijden wanneer je binnendoor half zo ver en lang moet rijden.”

  1. Nancy (47) leeft al zeven jaar met de ergste hoofdpijn die er bestaat: “Geregeld gedacht dat ik het niet trok, maar voor mijn dochter en man blijf ik vechten”
    Bambrugge

    Nancy (47) leeft al zeven jaar met de ergste hoofdpijn die er bestaat: “Geregeld gedacht dat ik het niet trok, maar voor mijn dochter en man blijf ik vechten”

    Ongeveer één op duizend mensen lijdt aan clusterhoofdpijn. Een ongelukkig lot waarbij je op totaal onverwachte momenten overvallen wordt door helse hoofdpijn en het voelt alsof je hoofd gaat ontploffen. “Op zo een moment zou je je hoofd tegen de muur slaan uit machteloosheid”, vertelt Nancy Beké uit Bambrugge. Ze schreef haar verhaal neer in een boek.