Politie en brandweer arriveerden dinsdagavond omwille van een brandalarm bij slagerij De Cock in de Stationsstraat in Aaigem.
Volledig scherm
Politie en brandweer arriveerden dinsdagavond omwille van een brandalarm bij slagerij De Cock in de Stationsstraat in Aaigem. © Koen Moreau

Loos brandalarm bij slagerij De Cock

AaigemPolitie en brandweer arriveerden dinsdagavond iets na 20 uur bij slagerij De Cock in de Stationsstraat in Aaigem.

 1. Afscheid van brandweermannen Eddy (65), Patrick (65) en Joris (53): “Veel veranderd, maar ook schone tijden en mooie momenten beleefd”
  Lede

  Afscheid van brandweer­man­nen Eddy (65), Patrick (65) en Joris (53): “Veel veranderd, maar ook schone tijden en mooie momenten beleefd”

  De vrijwilligers van brandweerpost Lede organiseerden op de laatste dag van november nog een ‘laatste brand’ voor enkele collega’s die hun helm definitief aan de haak (moeten) hangen. Eddy Elaut en Patrick Raes vierden allebei net hun 65ste verjaardag en moeten bijgevolg verplicht opstappen bij de Hulpverleningszone Zuid-Oost. Joris D’Hondt gaf zelf zijn ontslag.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.