Raf Van Belle (The Agency BRU), Koen De Mulder (Immo De Ras/Horse Immo Lede), Tom De Boever (ALU-Pvc De Boever Aalst-Wetteren), Damien Haelterman (HLS Asse) en Jarno D'hauw eindigden eerste in de Touringklasse tijdens de 24 uur van Zolder.
Volledig scherm
Raf Van Belle (The Agency BRU), Koen De Mulder (Immo De Ras/Horse Immo Lede), Tom De Boever (ALU-Pvc De Boever Aalst-Wetteren), Damien Haelterman (HLS Asse) en Jarno D'hauw eindigden eerste in de Touringklasse tijdens de 24 uur van Zolder. © RV

Lokale ondernemers winnen 'Touringklasse' tijdens 24 uur van Zolder

Erpe/VlierzeleKoen De Mulder (Immo De Ras/Horse Immo Lede) uit Erpe en Tom De Boever (ALU-Pvc De Boever Aalst-Wetteren) uit Vlierzele hebben er na hun eerste deelname vorig jaar opnieuw een schitterende 24 uur van Zolder op zitten.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.