Lanse Callebaut van Dagbladhandel Joan uit Erondegem mocht dankzij de Nationale Loterij en een mooie winst van 3,5 miljoen euro net nog voor kerstman spelen voor een jong gepensioneerde uit de buurt.
Volledig scherm
PREMIUM
Lanse Callebaut van Dagbladhandel Joan uit Erondegem mocht dankzij de Nationale Loterij en een mooie winst van 3,5 miljoen euro net nog voor kerstman spelen voor een jong gepensioneerde uit de buurt. © Koen Moreau

Lance verkocht in 2021 winnend Lotto-biljet van 3,5 miljoen euro: “Een kerstmuts heb ik niet, maar ik deelde toch mooie cadeautjes uit”

ErondegemEen streekgenoot ging in november aan de haal met een Lotto-superpot ter waarde van 3,5 miljoen euro. Wie de gelukkige is, blijft bij de nationale loterij een goed bewaard geheim. “En ook ik heb nog niemand gezien waarvan ik denk: die is het. Maar weten dat je onrechtstreeks iemands leven zoveel anders en hopelijk beter maakte, is gewoon fijn”, aldus Lanse van Dagbladhandel Joan waar het winnende ticket werd gekocht. En dat was niet de eerste keer.