Vanaf 5 juli zullen Krista De Cock en Marc D'Haemers van de bakkerij langs de Langemunt in Aaigem meer tijd hebben om van kleinkinderen Maxim (2,5) en Axel (6) te genieten.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf 5 juli zullen Krista De Cock en Marc D'Haemers van de bakkerij langs de Langemunt in Aaigem meer tijd hebben om van kleinkinderen Maxim (2,5) en Axel (6) te genieten. © Koen Moreau

Krista (57) en Marc (59) sluiten hun bakkerij langs Langemunt: “Herseninfarct vorig jaar veranderde alles”

AaigemVanaf maandag 5 juli moet Aaigem het zonder eigen bakker stellen. Na 36 jaar sluiten nu ook Krista De Cock en Marc D’Haemers omwille van gezondheidsredenen hun bakkerij langs de Langemunt. “We hadden graag nog even verder gedaan, maar dat is helaas niet haalbaar”.

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.