Krachttraining met bestelwagen op carpoolparking: “Minder spectaculair dan een vrachtwagen, maar door de handrem even zwaar qua inspanning”

Erpe-Mere/Haaltert/HerzelePowercoach Johan De Pauw uit Borsbeke zorgde zaterdagochtend voor een speciale initiatie krachttraining met een ‘Truck pull’ op de carpoolparking in Erpe-Mere.

  1. Van een avonturenpark tot een circusspectakel: met deze 8 activiteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kan jouw zomer niet meer stuk
    PREMIUM
    Denderstreek/Vlaamse Ardennen

    Van een avonturen­park tot een circusspec­ta­kel: met deze 8 activitei­ten in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen kan jouw zomer niet meer stuk

    De zomervakantie is weer aangebroken en dat betekent dat er eindelijk tijd is om leuke activiteiten te doen. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan komt daar met deze tips ongetwijfeld verandering in. Van een avonturenpark in Oudenaarde tot een circusspectakel met paarden in Ninove: met deze 8 activiteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kan jouw zomer niet meer stuk.