Hoofdcommissaris Luk Lacaeyse van de lokale politiezone Erpe-Mere/Lede
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdcommissaris Luk Lacaeyse van de lokale politiezone Erpe-Mere/Lede © Koen Moreau

Korpschef nog eens vier maanden geschorst: “Oneervol ontslag met verlies van opgebouwde pensioenrechten behoort tot de mogelijkheden”

Erpe-Mere/LedeHet gerechtelijk onderzoek naar de vermeende (beroeps)fouten die hoofdcommissaris van politie en korpschef Luk Lacaeyse van de politiezone Erpe-Mere/Lede beging, is nog steeds niet afgerond. Het politiecollege besliste na een nieuw gesprek met de man om zijn schorsing voor een tweede periode van vier maanden te verlengen.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.