Grondeigenaars Thibaud, Valéry en Laurent Vekeman uit Erwetegem werden door BOS+ gekoppeld met trouwers Kim Devos en Guy Dedeyn uit Erpe voor de realisatie van hun huwelijksbos.
Volledig scherm
PREMIUM
Grondeigenaars Thibaud, Valéry en Laurent Vekeman uit Erwetegem werden door BOS+ gekoppeld met trouwers Kim Devos en Guy Dedeyn uit Erpe voor de realisatie van hun huwelijksbos. © Koen Moreau

Kim en Guy planten nieuw bos met 2.000 boompjes als trouwcadeau: “Bos+ koppelde ons aan elkaar”

Herzele/Zottegem/Erpe-MereOp de grens van Herzele en Zottegem werd zondag een bijzonder origineel huwelijksgeschenk gerealiseerd. Kim Devos (39) en Guy De Deyn (41) uit Erpe organiseerden er als alternatief huwelijksfeest een grootschalige boomplantactie voor hun eigen ‘Kimmerguybos’. “Omdat we verliefd zijn op elkaar en op bossen.”

 1. Tim Arijs verlaat na acht jaar Erpe-Mere United: “Ik wil geen seizoen te veel op het veld staan”
  Voetbal Derde Nationale A

  Tim Arijs verlaat na acht jaar Erpe-Mere United: “Ik wil geen seizoen te veel op het veld staan”

  Erpe-Mere United zal er volgend seizoen toch een beetje anders uitzien. Tim Arijs (35) heeft na acht seizoenen besloten om op het einde van het kampioenschap de club te verlaten. Dat zal voor alle duidelijkheid in de allerbeste verstandhouding gebeuren. Op dit moment heeft Arijs nog niet bepaald hoe het voetbalverhaal voort zal gaan: definitief stoppen of afsluiten bij Hekelgem.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 3. Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwcadeau: “Een geboortebos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”
  PREMIUM
  Erpe/Wijnhuize/Erwetegem

  Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwca­deau: “Een geboorte­bos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”

  Zot van elkaar en zot van de natuur. Dat is de perfecte omschrijving voor wat Kim Devos (39) en Guy De Deyn (41) uit Erpe dit weekend plannen te doen. Nadat ze op 6 september elkaar het jawoord gaven, planten ze nu zondag in Zottegem samen met familie en vrienden hun eigen bos als een soort gemeenschappelijk huwelijksgeschenk. “Een cadeau dat nog vele jaren zal meegaan en waar iedereen beter van wordt.”