Drie maanden nadat duurzaamheidsambtenaar Kim Devos en slager Guy De Deyn uit Erpe in het huwelijksbootje stapten, planten ze samen met familie en vrienden in Zottegem hun Kimmerguybos.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie maanden nadat duurzaamheidsambtenaar Kim Devos en slager Guy De Deyn uit Erpe in het huwelijksbootje stapten, planten ze samen met familie en vrienden in Zottegem hun Kimmerguybos. © Six Photography

Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwcadeau: “Een geboortebos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”

Erpe/Wijnhuize/ErwetegemZot van elkaar en zot van de natuur. Dat is de perfecte omschrijving voor wat Kim Devos (39) en Guy De Deyn (41) uit Erpe dit weekend plannen te doen. Nadat ze op 6 september elkaar het jawoord gaven, planten ze nu zondag in Zottegem samen met familie en vrienden hun eigen bos als een soort gemeenschappelijk huwelijksgeschenk. “Een cadeau dat nog vele jaren zal meegaan en waar iedereen beter van wordt.”

 1. Olsa Brakel neemt stamnummer tweedeprovincialer Burst over: “Belangrijke volgende stap in de uitbouw van onze club”
  voetbal tweede nationale A

  Olsa Brakel neemt stamnummer tweedepro­vin­ci­a­ler Burst over: “Belangrij­ke volgende stap in de uitbouw van onze club”

  Verrassend nieuws uit tweede nationale A. Niet KVK Ninove, maar wel reeksgenoot Olsa Brakel zal na dit seizoen het stamnummer van tweedeprovincialer KFCO Burst overnemen. Beide clubbesturen kwamen heel snel tot een akkoord en hebben dat dinsdagavond officieel gemaakt. Dankzij deze overname kan Olsa Brakel zijn toekomstplannen verder vorm geven om vanaf volgend seizoen met een opleidingsteam aan te treden in tweede provinciale.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.