Jowan (helemaal rechts) speelt 24 uur aan een stuk om geld in te zamelen voor Salivam.
Volledig scherm
Jowan (helemaal rechts) speelt 24 uur aan een stuk om geld in te zamelen voor Salivam. © Koen Moreau

Jowan gaat 24 uur onafgebroken belotten en biljarten om geld in te zamelen voor onderzoek naar speekselklierkanker

In aanloop naar de warmste week bedacht Jo Callebaut van krantenzaak Joan langs de Gentsesteenweg in Erondegem een spelmarathon ten voordele van de vzw Salivam. Die vzw werd opgericht nadat bij Krista De Keyser uit Mere, de nicht van Jo, speekselklierkanker werd vastgesteld.

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Komt er een nieuwe sportsite aan Sint-Bavo? Zijn de gemeentediensten beter bereikbaar? En komen er extra maatregelen tegen wateroverlast?
  PREMIUM
  Erpe-Mere

  BELOOFD IS BELOOFD. Komt er een nieuwe sportsite aan Sint-Ba­vo? Zijn de gemeente­dien­sten beter bereikbaar? En komen er extra maatrege­len tegen waterover­last?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren zes beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Erpe-Mere, een gemeente die de voorgaande jaren zwaar investeerde in nieuwe gebouwen voor jeugd, sport, cultuur, veiligheid en onderwijs.
 2. Van het Kasteel Breivelde tot het Liedtkasteel: Rond deze 7 kastelen in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstochten
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van het Kasteel Breivelde tot het Liedtkas­teel: Rond deze 7 kastelen in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstoch­ten

  Ga jij graag fietsen of wandelen en wil je graag iets nieuws proberen? Maak dan eens een fiets- of wandeltocht rond een plaatselijk kasteel. Zo geniet je niet alleen van een gezellige tocht maar snuif je ook nog eens wat lokale cultuur op. Van kasteel Breivelde in Zottegem tot het Liedtkasteel in Oudenaarde: Rond deze 7 kastelen in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstochten.
 1. Charlotte (26) maakt wandeling voor en over hoog sensitieve mensen: “Zelf maar enkele jaren ontdekt waarom alles bij mij zoveel harder binnenkomt”
  Aaigem

  Charlotte (26) maakt wandeling voor en over hoog sensitieve mensen: “Zelf maar enkele jaren ontdekt waarom alles bij mij zoveel harder binnenkomt”

  Een van de acht prachtige en bewegwijzerde gemeentelijke wandelroutes van Erpe-Mere heeft er sinds kort een extraatje bij. In samenwerking met studente psychologie Charlotte Erard uit Ternat werd wandeling nummer acht uitgebreid met een podcast over ‘hoog sensitiviteit’. “Mensen kunnen onderweg luisteren naar wat dat is en wat dat voor mij betekent.”