Wiskundeleerkracht Thomas De Norre van het Sint-Jozefscollege uit Aalst raakte zaterdagochtend levensgevaarlijk gewond bij een ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere.
Volledig scherm
Wiskundeleerkracht Thomas De Norre van het Sint-Jozefscollege uit Aalst raakte zaterdagochtend levensgevaarlijk gewond bij een ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere. © Koen Moreau

Jonge papa en leerkracht Sint-Jozefscollege Thomas (36) kritiek na zwaar ongeval in Erpe-Mere

Aalst/Erpe-MereDe bestuurder die zaterdagochtend levensgevaarlijk gewond raakte bij een aanrijding vlak bij het kruispunt Vijfhuizen in Erpe-Mere is de 36-jarige wiskundeleerkracht Thomas De Norre. De directeur van het Aalsterse Sint-Jozefscollege bracht de leerlingen en personeelsleden hiervan via Smartschool op de hoogte.

 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Cominbel in maart weg uit Bavegem, zusterbedrijf Ecoson vertrekt in 2024: 180 werknemers moeten verhuizen of andere job zoeken
  PREMIUM
  Bavegem

  Cominbel in maart weg uit Bavegem, zusterbe­drijf Ecoson vertrekt in 2024: 180 werknemers moeten verhuizen of andere job zoeken

  Vetsmelterij Cominbel vertrekt eind maart uit de Houtemse deelgemeente Bavegem. Zusterbedrijf Ecoson, dat op dezelfde site gevestigd is en keukenafval verwerkt, vertrekt een jaar later. De activiteiten van beide bedrijven, die in handen zijn van het Amerikaanse Darling, verhuizen naar vestigingen in Denderleeuw en Gent. Met 180 bedienden en arbeiders is het bedrijf één van de grootste werkgevers in Sint-Lievens-Houtem. Zij krijgen wel de kans om mee te verhuizen.