Wiskundeleerkracht Thomas De Norre van het Sint-Jozefscollege uit Aalst raakte zaterdagochtend levensgevaarlijk gewond bij een ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere.
Volledig scherm
Wiskundeleerkracht Thomas De Norre van het Sint-Jozefscollege uit Aalst raakte zaterdagochtend levensgevaarlijk gewond bij een ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere. © Koen Moreau

Jonge papa en leerkracht Sint-Jozefscollege Thomas (36) kritiek na zwaar ongeval in Erpe-Mere

Aalst/Erpe-MereDe bestuurder die zaterdagochtend levensgevaarlijk gewond raakte bij een aanrijding vlak bij het kruispunt Vijfhuizen in Erpe-Mere is de 36-jarige wiskundeleerkracht Thomas De Norre. De directeur van het Aalsterse Sint-Jozefscollege bracht de leerlingen en personeelsleden hiervan via Smartschool op de hoogte.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!