Carla De Vos aan de ingegroende begraafplaats van Bambrugge
Volledig scherm
Carla De Vos aan de ingegroende begraafplaats van Bambrugge © Koen Moreau

Ingegroende begraafplaatsen moeilijk begaanbaar voor wie slecht te been is

Het ingroeningsproject van de begraafplaatsen van Erpe-Mere kent heel wat koele minnaars. Tijdens de natte maanden groeit het onkruid te snel om tijdig te wieden. Propere voeten houden is eveneens geen sinecure. Die hinder is echter verwaarloosbaar voor wie goed te been is. Wie minder geluk heeft, raakt nauwelijks bij de laatste rustplaats van zijn geliefden.

0 reacties

  1. Politieraad over afluisterschandaal en schorsing korpschef: “Tendentieuze berichtgeving heeft onze politiemensen pijn gedaan”
    PREMIUM
    Erpe-Mere/Lede

    Politie­raad over afluister­schan­daal en schorsing korpschef: “Tendenti­eu­ze berichtge­ving heeft onze politiemen­sen pijn gedaan”

    De gevolgen van de recent opgedoken problemen bij de politiezone Erpe-Mere/Lede zijn nog niet duidelijk. Dat bleek donderdagavond tijdens de politieraad waar de politieke toezichthouders uitleg vroegen van waarnemend korpschef Benny De Smet en de burgemeesters van beide gemeenten. Wat wel duidelijk is: er was een probleem met opnameapparatuur én er loopt een tuchtonderzoek tegen korpschef Luk Lacaeyse.