De volkse Aaigemse Bergfanfare zorgde voor aangepaste muziek tijdens het 'aangeven' van reus Ago bij de ambtenaar van burgerlijke stand.
Volledig scherm
De volkse Aaigemse Bergfanfare zorgde voor aangepaste muziek tijdens het 'aangeven' van reus Ago bij de ambtenaar van burgerlijke stand. © Koen Moreau

In geboorteregister ingeschreven Aaigemse Reus Ago mag overwinteren in Cultuurhuis EMotia

AaigemDe Foyer van het Cultuurhuis EMotia op het domein Steenberg in Erpe-Mere heeft de komende maanden voortdurend prominent bezoek. De gloednieuwe reus Ago van vzw KeeremesTemBeirg uit deelgemeente Aaigem werd er (verweesd?) achtergelaten na zijn inschrijving in het bevolkingsregister.

 1. Nieuwe energiemodule LuQas van Qbus verlaagt je elektriciteitsrekening: “En dat zonder in te boeten op je Quality’
  PREMIUM
  Erpe-Mere

  Nieuwe energiemo­du­le LuQas van Qbus verlaagt je elektrici­teits­re­ke­ning: “En dat zonder in te boeten op je Quality’

  Het innovatieve bedrijf Qbus, sinds 2008 in Erpe-Mere te vinden, is helemaal klaar om een plekje te veroveren in de elektriciteitskasten van iedereen met een warmtepomp, een laadpaal of beide. De firma ontwikkelde een module die beide efficiënter kan aansturen door rekening te houden met de door zonnepanelen opgewekte energie en de dit jaar ingevoerde piektarieven. “We rekenen er op dat onze installatie binnen vijf jaar in 100.000 woningen te vinden zal zijn.” De voorspelde terugverdientijd en winst is dan ook indrukwekkend.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.