Leen Van Medegael en zoon Ben De Prez uit Lede willen vooruit en hopen op een toekomst binnen de landbouwsector.
Volledig scherm
Leen Van Medegael en zoon Ben De Prez uit Lede willen vooruit en hopen op een toekomst binnen de landbouwsector. © Koen Moreau

Honderden boze boeren in kolonne over N9 richting Gent: "Onze toekomst staat op het spel”

Erpe-Mere/LedeLangs de N9 in Erpe verzamelden woensdagnamiddag een honderdtal tractors. Samen ging het vervolgens via de N9 richting Gent.

 1. Tim Arijs verlaat na acht jaar Erpe-Mere United: “Ik wil geen seizoen te veel op het veld staan”
  Voetbal Derde Nationale A

  Tim Arijs verlaat na acht jaar Erpe-Mere United: “Ik wil geen seizoen te veel op het veld staan”

  Erpe-Mere United zal er volgend seizoen toch een beetje anders uitzien. Tim Arijs (35) heeft na acht seizoenen besloten om op het einde van het kampioenschap de club te verlaten. Dat zal voor alle duidelijkheid in de allerbeste verstandhouding gebeuren. Op dit moment heeft Arijs nog niet bepaald hoe het voetbalverhaal voort zal gaan: definitief stoppen of afsluiten bij Hekelgem.
 2. Je vervelen in de kerstvakantie? Niet met deze 10 tips!
  PREMIUM
  Regio

  Je vervelen in de kerstvakan­tie? Niet met deze 10 tips!

  Oei, kerstvakantie... Die staat bij uw kroost zonder twijfel al een tijdje groot aangestipt in de agenda. En hoewel een wandeling in het bos of genieten van een pannenkoek met warme chocomelk zeker op het to-do-lijstje staan, serveren we je tien tips voor wat je in die twee weken nog allemaal kunt doen. Van fietsen op de wielerpiste in Herzele tot Villa Madonna in Legoblokjes ontdekken tijdens een wandeling in Ronse.