Door het ongeval was de rijstrook richting Vijfhuizen een tijd versperd.
Volledig scherm
Door het ongeval was de rijstrook richting Vijfhuizen een tijd versperd. © Koen Moreau

Hinder op Leedsesteenweg door kop-staartaanrijding en beginnende autobrand

ErpeAutomobilisten moesten donderdagochtend aardig wat geduld uitoefenen op de Leedsesteenweg tussen Lede en het kruispunt Vijfhuizen.

 1. Catherine start kinderboerderij voor klasgroepen: “Met een zestigtal dieren, oneindig veel kriebeldieren en domein Steenberg vlakbij”
  PREMIUM
  Bambrugge

  Catherine start kinderboer­de­rij voor klasgroe­pen: “Met een zestigtal dieren, oneindig veel kriebeldie­ren en domein Steenberg vlakbij”

  Leerkracht Catherine Cannoot (39) uit Bambrugge (Erpe-Mere) start met ‘OnzenOf’ een eigen kinderboerderij met een dieren- en natuurklas. “Verwacht hier geen klassieke kinderboerderij, maar wel een leerrijke omgeving met een zestigtal dieren en doe-opdrachten voor kleuters en lagereschoolkinderen”, vertelt ze. Neem hier alvast een kijkje.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.