Libertine draait volledig op chef Dominique Tondeurs en diens partner Sabine Holvoet die de zaal voor haar rekening neemt.
Volledig scherm
Libertine draait volledig op chef Dominique Tondeurs en diens partner Sabine Holvoet die de zaal voor haar rekening neemt. © Koen Moreau

Gewezen sterrenchef Dominique Tondeurs strijkt met ‘Libertine’ neer aan kruispunt Vijfhuizen: “Zaterdag al meteen volzet”

Zijn werk in restaurant Fleur sur l’Eau op de Sint-Onolfsdijk in Dendermonde leverde Dominique Tondeurs in 2009 een Michelin-ster op. Nadien werkte de man samen met keukensterren als Peter Goossens, Sergio Herman en bij Hertog Jan. Bovendien stond hij van bij het begin in de keuken bij Cul’eau in Aalst. Vandaag kiest hij voor een eigen koers en opent hij vlakbij het kruispunt Vijfhuizen in Erpe ‘Libertine’.

2 reacties

  • Robby Van Puyvelde

    1 jaar geleden
    Topchef met meer troeven dan de doorsnee restaurateur met een extreme passie voor food en gezelligheid. ZEKER een adres om culinair te ontdekken. Succes makker
  • didier van autrève

    1 jaar geleden
    Hier kijken we naar uit !
  1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
    Play

    Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

  2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
    Play

    Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen