Sportschepen Tom Van Keymolen (CD&V) hoopt dat de verkoop van het voetbalplein van Erpe-Mere United, voorheen KRC Bambrugge, 1 miljoen euro oplevert.
Volledig scherm
Sportschepen Tom Van Keymolen (CD&V) hoopt dat de verkoop van het voetbalplein van Erpe-Mere United, voorheen KRC Bambrugge, 1 miljoen euro oplevert. © Koen Moreau

Gemeente wil voetbalsite Lindekouter verkopen als bouwgrond: “Inkomsten nodig voor realisatie nieuw sportcomplex”

Erpe-MereHet voetbalverhaal op de Lindekouter in Bambrugge loopt stilaan ten einde. Dat bleek tijdens de jongste gemeenteraad toen sportschepen Tom Van Keymolen (CD&V) uitlegde dat de verkoop van de site 1 miljoen euro moet opleveren. Centen die nodig zijn voor voorbereidende werken voor een nieuwe sportsite in Mere.

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Komt er een nieuwe sportsite aan Sint-Bavo? Zijn de gemeentediensten beter bereikbaar? En komen er extra maatregelen tegen wateroverlast?
  PREMIUM
  Erpe-Mere

  BELOOFD IS BELOOFD. Komt er een nieuwe sportsite aan Sint-Ba­vo? Zijn de gemeente­dien­sten beter bereikbaar? En komen er extra maatrege­len tegen waterover­last?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren zes beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Erpe-Mere, een gemeente die de voorgaande jaren zwaar investeerde in nieuwe gebouwen voor jeugd, sport, cultuur, veiligheid en onderwijs.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.