Oud-speler, -trainer en -sponsor Fons Vonck, Johnny De Munter en José Baeten vieren nu zondag 50 jaar voetbalclub SK Aaigem.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-speler, -trainer en -sponsor Fons Vonck, Johnny De Munter en José Baeten vieren nu zondag 50 jaar voetbalclub SK Aaigem. © Koen Moreau

Fantastische herinneringen aan 50 jaar SK Aaigem: “Sterke drank in de achterzak, met 12 op het plein en deuken in de motorkap”

AaigemAan de vooravond van het feestweekend ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van voetbalclub SK Aaigem blikten we met twee rasechte anciens en de sterkhouder van de club terug op de geschiedenis van de club. “Legendarische feestjes gebouwd”.

  1. Geen koksopleiding, wel een Michelinster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieuze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”
    PREMIUM

    Geen koksoplei­ding, wel een Michelin­ster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieu­ze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”

    Zijn eerste jongensdroom was eigenlijk Formule1-piloot worden. Toen dat wel heel hoog gegrepen bleek, nam hij vrede met kok. Maar voor hij aan dat parcours mocht beginnen, moest Tanguy De Turck (42) van zijn ouders eerst een deftig diploma halen. Dat werd een master in de politieke en sociale wetenschappen. Maar in dat veld gaan werken, zag Tanguy niet zitten. En toen sprong ineens dat kasteeltje, overwoekerd en verwaarloosd, zijn zus in het oog. En de rest is geschiedenis. Lees hier het ietwat kronkelende pad richting Michelinster van chef Tanguy De Turck.
    Ronse