Gewezen Aalsters prins carnaval Raf Sidorski en vriendin Annelies Van Dorpe zijn de nieuwe gezichten van café Dievenput in Ottergem.
Volledig scherm
Gewezen Aalsters prins carnaval Raf Sidorski en vriendin Annelies Van Dorpe zijn de nieuwe gezichten van café Dievenput in Ottergem. © Koen Moreau

Ex-Prins Carnaval Raf (37) redt volkscafé Dievenput: “Het authentieke karakter blijft behouden”

Aalst/OttergemCafé Dievenput in Ottergem heeft met Raf Sidorski (37) uit Nieuwerkerken een nieuwe uitbater. De man, lid van De Steijnzoel’n, was in 2017 Prins Carnaval in Aalst en werkte 13 jaar lang als bewakingsagent bij Securail. “Maar daar zit je voortdurend in het negatieve en mijn rugzakje werd te zwaar.”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.