Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Koen Moreau

Enorm oliespoor veroorzaakt verkeershinder

Erpe/LedeVerschillende tankwagens van de Hulpverleningszone Zuid-Oost waren maandagnamiddag in Erpe en Lede lange tijd in de weer met het opruimen van een oliespoor.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Straatverlichting blijft branden met Aalst carnaval: “Laat het licht elke nacht branden, ook buiten carnaval”, vraagt de oppositie.
  PREMIUM
  Aalst

  Straatver­lich­ting blijft branden met Aalst carnaval: “Laat het licht elke nacht branden, ook buiten carnaval”, vraagt de oppositie.

  “Voor de veiligheid mag het licht niet blijven branden, maar voor carnaval wel?”, aldus Vooruit Aalst nu blijkt dat de straatverlichting tijdens de carnavalsdagen wel wordt aangezet. In Aalst moet je voor 23 uur thuis zijn, want daarna is het pikkedonker op de straten en de pleinen. De stad wil zo energiekosten besparen, maar er is veel kritiek op de maatregel.