Aron Lescur en Eline Lievens zorgen in hun 'Sportschuur' langs Landries in Aaigem voor trainingen en advies op maat.
Volledig scherm
Aron Lescur en Eline Lievens zorgen in hun 'Sportschuur' langs Landries in Aaigem voor trainingen en advies op maat. © Koen Moreau

Eline (27) en Aron (29) laten je kracht van sporten ervaren in ‘Sportschuur’: “Maar we zijn geen fitness”

AaigemVoortaan kan je je sportief laten begeleiden en ondersteunen langs Landries in het landelijke Aaigem (Erpe-Mere) vlakbij natuurgebied Den Dotter. Een oude schuur werd er omgebouwd tot een sportieve ruimte.

 1. Bewoners bezetten parkeerplaatsen als protest tegen enkele rijrichting aan Sint-Martinusschool: “Droevig dat dit op zo een manier moet”
  PREMIUM
  Erpe

  Bewoners bezetten parkeer­plaat­sen als protest tegen enkele rijrich­ting aan Sint-Martinus­school: “Droevig dat dit op zo een manier moet”

  Ouders die kinderen willen afleveren of ophalen aan de Sint-Martinusschool in de Botermelkstraat in Erpe raken daar sinds maandag nauwelijks hun wagen kwijt. Buren die het niet eens zijn met de invoering van de enkele rijrichting om de schoolomgeving veiliger te maken, nemen uit protest bijna alle parkeerplaatsen in. “Als gemeente en school niet willen luisteren naar onze bezwaren en alternatieven is dit de enige optie”, luidt het.
 1. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij

 2. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"