Ook het terras van de cafetaria aan sporthal De Ommegang in Lede wordt vanaf zaterdag 8 mei opnieuw in gebruik genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook het terras van de cafetaria aan sporthal De Ommegang in Lede wordt vanaf zaterdag 8 mei opnieuw in gebruik genomen. © Filip Bauters

Een terrasje doen in Erpe-Mere of Lede? Hier vind je waar dat allemaal kan

Erpe-Mere/LedeWie smacht naar die eerste koffie, cocktail of pint op een terras zal op zaterdag 8 mei absoluut aan zijn trekken komen. Bij onze laatste telling zijn er bij de heropening van de horeca netjes 2.500 stoelen te vinden in Erpe-Mere en Lede. Gaat uw favoriete zaak open? Hoeveel plaatsen zijn er? Moet je reserveren? En kan je er terecht bij regen of kou? Lees het hier.

  1. Politieraad over afluisterschandaal en schorsing korpschef: “Tendentieuze berichtgeving heeft onze politiemensen pijn gedaan”
    PREMIUM
    Erpe-Mere/Lede

    Politie­raad over afluister­schan­daal en schorsing korpschef: “Tendenti­eu­ze berichtge­ving heeft onze politiemen­sen pijn gedaan”

    De gevolgen van de recent opgedoken problemen bij de politiezone Erpe-Mere/Lede zijn nog niet duidelijk. Dat bleek donderdagavond tijdens de politieraad waar de politieke toezichthouders uitleg vroegen van waarnemend korpschef Benny De Smet en de burgemeesters van beide gemeenten. Wat wel duidelijk is: er was een probleem met opnameapparatuur én er loopt een tuchtonderzoek tegen korpschef Luk Lacaeyse.