Het publiek in Aaigem kreeg dit jaar dankzij een vroege kopgroep een dubbele passage te zien.
Volledig scherm
Het publiek in Aaigem kreeg dit jaar dankzij een vroege kopgroep een dubbele passage te zien. © Koen Moreau

Dankzij scherper tarief toch nog ‘Dorp van de ronde’, wel geen subsidies meer voor feestzones

De beslissing van de gemeente Erpe-Mere om geen 12.500 euro op tafel te leggen voor de doortocht van ‘Dorp van de Ronde’ en een nieuw tarief te onderhandelen loont. “We kregen een tegenvoorstel dat slechts de helft van die prijs bedraagt”, vertelt burgemeester Hugo De Waele (CD&V). De subsidies die de feestzones vandaag ontvangen worden wel afgeschaft.

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.