Een werkgroep van de Damiaanparochie van Erpe-Mere stelde een wandel- en fietskaart samen.
Volledig scherm
Een werkgroep van de Damiaanparochie van Erpe-Mere stelde een wandel- en fietskaart samen. © Damiaanparochie Erpe-Mere

Damiaanparochie lanceert fiets- en wandelkaart langs religieuze monumenten: "Kleinste kapelletje is 250 jaar oud en een van de vele schatten in onze gemeente”

Erpe-MereDe acht deelgemeenten van Erpe-Mere, samen de nieuwe Damiaanparochie, huisvesten tientallen prachtige kapelletjes. Daarbij zijn grote exemplaren zoals de Grote Kapel in Aaigem en de Dikke Kapel in Mere, maar ook kleine fijne exemplaren zoals kapel Hosselaer in de Dorpsstraat in Erpe.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Van het Stadspark tot het Muziekbos: op deze 7 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van het Stadspark tot het Muziekbos: op deze 7 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Deze zonnige dagen zijn ideaal voor een gezellige picknick met familie en vrienden. In de Denderstreek en Vlaamse Ardennnen kan je voor een picknick op verschillende mooie locaties terecht. Van het Stadspark in Aalst tot het Muziekbos in Ronse: op deze 7 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen.