Eigenares Carla en zus Erna Schepens halen met Jeaninne Clarisse een jeugdvriendin naar café Herleving.
Volledig scherm
Eigenares Carla en zus Erna Schepens halen met Jeaninne Clarisse een jeugdvriendin naar café Herleving. © Koen Moreau

Café Herleving neemt Jeaninne in vertrouwen

VLEKKEMNa de trieste tijd van rouw en spijt kunnen de bedrogen klanten binnenkort opnieuw terecht in café Herleving in Vlekkem. Jeaninne Clarisse (53) uit Erpe wil zo snel mogelijk de slechte herinnering aan de vorige uitbaatster en de leeggeroofde spaarkas doen vergeten. "Hopelijk kan ik het vertrouwen herstellen", stelt ze.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Vervanger Mariale Processie #M brengt in 2024 eerbetoon aan Leedse heldin en missiezuster Lambertine

  Vervanger Mariale Processie #M brengt in 2024 eerbetoon aan Leedse heldin en missiezus­ter Lambertine

  Het Processiecomité van Lede wil in mei 2024 de succesvolle formule waarmee de eeuwenoude Mariale Processie in 2019 naar een moderner kader werd gebracht herhalen. Het Mariaverhaal verhuist daarbij naar de achtergrond en wordt vervangen door het aangrijpende verhaal van de Leedse Colette Van Cauter die als missiezuster in 1896 naar Brazilië trok. Net als pater Damiaan hielp ze daar melaatse kinderen en overleed ze uiteindelijk zelf aan de gevolgen van lepra.
  Lede