Zwembad De Bevegemse Vijvers in Zottegem.
Volledig scherm
Zwembad De Bevegemse Vijvers in Zottegem. © Frank Eeckhout

Brute pech tijdens sportdag: 5 fietsen gestolen aan Bevegemse Vijvers

Zottegem/BurstDe jaarlijkse sportdag naar het zwembad aan de Bevegemse Vijvers voor de leerlingen van het derde leerjaar van de gemeenteschool van Burst kende dit jaar een droef einde.

  1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
    PREMIUM
    Deinze

    HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.