Bij het ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere moesten beide wagens getakeld worden.
Volledig scherm
Bij het ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere moesten beide wagens getakeld worden. © Koen Moreau

Bestuurder gewond bij kop-staartbotsing op Oudenaardsesteenweg

Erpe-MereAan het op- en afrittencomplex van de E40 in Erpe-Mere raakte maandagavond een bestuurder gewond bij een ongeval.

 1. Advocaat Jurgen D. wil 4 psychologen laten getuigen tijdens assisenproces over moord Ilse Uyttersprot: “Zij zullen ander beeld schetsen dan de media”

  Advocaat Jurgen D. wil 4 psycholo­gen laten getuigen tijdens assisenpro­ces over moord Ilse Uyt­tersprot: “Zij zullen ander beeld schetsen dan de media”

  Jurgen D., de verdachte van de moord op politica Ilse Uyttersprot in 2020 in Aalst wil vier gevangenispsychologen laten oproepen voor het proces. Dat zei hij tijdens een preliminaire zitting woensdag. “Die personen zijn cruciaal in onze verdediging. Zij kunnen er zelfs voor kiezen om hun beroepsgeheim te doorbreken”, stelde zijn advocaat Brecht Horsten.
  Aalst
 2. Italiaan heropent authentiek Vlaams café waar de tijd na sluiting in 1978 stil bleef staan: “Oorspronkelijk wou ik mijn restaurant uitbreiden, maar dit café mocht niet verloren gaan”
  PREMIUM

  Italiaan heropent authentiek Vlaams café waar de tijd na sluiting in 1978 stil bleef staan: “Oorspron­ke­lijk wou ik mijn restaurant uitbreiden, maar dit café mocht niet verloren gaan”

  “Elke keer als ik hier in het café binnen kom, heb ik een beetje het gevoel dat ik in een museum kom”, vertelt de uit Napels afkomstige Carlo Colameo (58). Dat is ook een beetje het geval aangezien het café ‘Onder den Toren’, dat de man dit weekend op het dorp van Lede heropent, na de sluiting in 1978 liefst 42 jaar onaangeroerd bleef staan. Wij keken al een keertje rond.
  Lede
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.