De bestuurder van de Dacia bedreigde eerder deze week een man met een mes in Buggenhout.
Volledig scherm
De bestuurder van de Dacia bedreigde eerder deze week een man met een mes in Buggenhout. © Koen Moreau

Bestuurder die vitrine van begrafenisondernemer binnen reed bedreigde eerder deze week man in Buggenhout met mes

Erpe-Mere/BuggenhoutDe bestuurder die onlangs na een politieachtervolging in een vitrine van een begrafenisondernemer terechtkwam in Erpe-Mere heeft nog meer feiten op zijn kerfstok. Zo bedreigde hij begin deze week ook een man met een mes in Buggenhout.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Gewezen voetbalterrein KFCO Burst wordt vaste stek Scouts Kievit: “Zo goed dat we niet meer weg willen”
  Erpe-Mere

  Gewezen voetbalter­rein KFCO Burst wordt vaste stek Scouts Kievit: “Zo goed dat we niet meer weg willen”

  Scoutsgroep Kievit zal niet meer terugkeren naar het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere. De 200 leden en 25 leiders moesten deze zomer hun lokalen leegmaken omdat die tijdelijk dienst moesten doen als voetbalkantine voor de gepromoveerde voetbalclub EM United. “Oorspronkelijk waren we daarmee heel ongelukkig, maar ons tijdelijk onderkomen bevalt zo goed dat we willen blijven.”