Vrouw & Maatschappij Erpe-Mere deelde witte lintjes en beertjes uit aan de scholen en jeugdbewegingen van Erpe-Mere.
Volledig scherm
Vrouw & Maatschappij Erpe-Mere deelde witte lintjes en beertjes uit aan de scholen en jeugdbewegingen van Erpe-Mere. © Koen Moreau

Beertjes en witte lintjes voor ‘Internationale dag voor de Uitroeiing van Geweld tegen vrouwen’: “Ook kinderen zijn hiervan het slachtoffer”

Erpe-MereVrouw & Maatschappij, de grootste politieke vrouwenbeweging van Vlaanderen, afdeling Erpe-Mere nodigde vertegenwoordigers van de scholen en jeugdbewegingen uit om extra aandacht te vragen voor intra familiaal geweld en de gevolgen daarvan op kinderen. 

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.